🐟 خروجی استخرها باید به نحوی طراحی شود که خروج رسوبات کف استخر به همراه اب به اسانی امکانپذیر باشد
🐟 اگر از اب چاه برای تامین اب استخر استفاده میشود ابتدا بایستی اب چاه به حوضچه هوادهی هدایت و پس از تعادل در گازهای اب مانند CO2 و افزایش اکسیژن توسط تجهیزات هوادهی مانند اسپلش، ایرجت و یا برج هوادهی به استخر پرورشی وارد شود.
🐟 در صورتیکه از اب قنات استفاده میشود رعایت فاصله حدودا ۱٠٠ متری از قنات تا استخر به جهت خروج گازهای موجود کیفیت اب را برای زیست ماهی قزل الا مطلوب میسازد
🐟 در صورتی که از اب چاه استفاده میشود لازم است زمانی که اب چاه قطع میشود با ایجاد روش مدار بسته و با استفاده از پمپ های برگشت، اب خروجی را مجددا به حوضچه پخش اب هدایت نمود تا جریان اب به طور مستمر برای ماهیان برقرار باشد در چنین شرایطی لازم است از تجهیزات هواده در حوضچه برای غنی سازی اب از اکسیژن استفاده شود
🐟 استخر ها باید همیشه تمیز بوده و جلبک ها و رسوبات حداکثر هر ۱۵ روز یکبار از استخرها جمع اوری و خارج شوند.
🐟 حداکثر هر ماه یکبار ماهیان باید از لحاظ سلامتی مورد معاینه و ازمایش دقیق قرار گیرند. جمع شدن ماهیان در ورودی یا خروجی باید در اسرع وقت گزارش گردد. اشتهای ماهی شاخص مهمی در سلامت ماهی به حساب می اید و کاهش اشتها در ماهی باید به عنوان خطر جدی تلقی گردد و اقدامات لازم جهت تشخیص بیماری در اسرع وقت اغاز گردد.
🐟 حداکثر مدت نگهداری غذا در انبار در فصول سرد سال ۳ ماه و در فصول گرم سال حداکثر ۴۵ روز میباشد