🐠 رشد بالا، داشتن طعم خوب، اقتصادی بودن پرورش، تراکم پذیری در استخر پرورش، مقاومت بالا نسبت به بیماریها، هزینه تولید پایین، نیاز به تعویض اب کم از جمله مزیت های این ماهی نسبت به سایر گونه ها میباشد.
🐠 هم اکنون ماهی تیلاپیا بعد از ماهی کپور دومین ماهی پرورشی از نظر میزان تولید در جهان است. امکان پرورش این ماهی در استخرهای ذخیره کشاورزی خصوصا استخرهای اب ذخیره گلخانه ها به دلیل کنترل دمای مناسب به راحتی مقدور و امکان پذیر است.
🐠 غذای اصلی این گونه از ماهیان پلانکتون ها و جلبک های سبز استخر میباشد و در دوره پرواری ماهی تیلاپیا غذای دستی با پروتیین پایین تر به نسبت کدور ماهیان و قزل الا باعث رشد نرمال ماهی تیلاپیا در طول دوره پرورش خواهد شد.