مقدار پروتئین در ذرت به نوع و فرآوری آن بستگی دارد. به طور کلی، ذرت دانهای (به عنوان مثال، ذرت شیرین) حدود 9 تا 10 درصد پروتئین دارد. همچنین، ذرت خشک شده که برای غذای دام یا پخت و پز استفاده میشود، میتواند حدود 8 تا 12 درصد پروتئین داشته باشد.
به یاد داشته باشید که کیفیت پروتئین ذرت به نسبت آمینواسیدهای موجود در آن نسبت به پروتئینهای دیگر (مانند پروتئینهای موجود در فراورده های حیوانی) پایینتر است. بنابراین، برای تأمین پروتئین کافی، معمولاً ترکیب ذرت با منابع پروتئینی دیگر توصیه میشود.