🐟 رطوبت غذای خریداری شده باید کمتر از ۱۲ درصد باشد تا در مدت نگهداری غذا دچار کپک زدگی نشود همچنین انبار محل نگهداری غذا باید عاری از رطوبت باشد و روی پالت های چوبی قرارداده شوند تا هوا به خوبی در اطراف کیسه های خوراک در جریان باشد.
🐟 محل نگهداری غذا باید سرد و خنک بوده و تمامی غذاها در کیسه های ضد رطوبت به صورت بسته بندی شده تا پایان مدت مصرف به دور از افتاب و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند. بهتر است انبار دارای سیستم تهویه بوده و محل انبار خوراک ها در دمای بین ۱ تا ۱٠ درجه سانتیگراد ثابت باشد.
🐟 برای استفاده خوراک باید در ابتدا یک نمونه از ان را برلی تعداد مشخصی از ماهی های استخر مصرف نمود و در صورت عدم بروز مشکل تا ۲۴ ساعت برای تمام مزرعه خوراک مورد نظر مصرف گردد، در صورت بروز تلفات غذادهی باید بلافاصله قطع شده و تا پایان رفع مشکل از غذادهی به ماهی ها خود داری فرمایید.