قبل از ورود جوجهها به سالن پرورش، میتوانید اقداماتی انجام دهید تا برای آنها محیطی امن و سالم فراهم کنید:
۱. آمادهسازی محیط: اطمینان حاصل کنید که سالن پرورش دقیقاً طبق استانداردهای بهداشتی و ایمنی تمیز شده است و هیچ گونه آلودگی یا زبالههای مضر در آن وجود ندارد. تست سیستم تهویه ۲۴ ساعت قبل از ورود جوجه را انجام دهید
۲. گرمایش و دمای محیط: اطمینان حاصل کنید که دمای محیط در محدوده مطلوب برای جوجهها قرار دارد. دمای مناسب برای جوجههای تازه تخمگذاری معمولاً بین ۳۲ الی ۳۵ درجه سانتیگراد و میزان رطوبت ۴٠ تا ۶٠ درصد میباشد.
۳. ارائه آب و غذا: مطمئن شوید که آب تازه و تمیز و حاوی ویتامین سی و یا مولتی ویتامین و دان فرموله شده مناسب برای جوجهها به مدت حداقل یک هفته در دسترس آنها قرار دارد.
۴. کنترل نور سالن: اطمینان حاصل کنید که نورپردازی در سالن پرورش مناسب است و برای جوجهها نور خشک نیست و همچنین برای آنها دورههای خواب درست فراهم شده است. سیستم های روشنایی، لامپ ها و دستگاه ها و ماشین الات برقی را از قبل تست کنید. مدت روشنایی سالن برای جوجه ها در ۳ روز اول جوجه ریزی ۲۲ ساعت میباشد.
۵. کنترل بیماریها: پیشگیری از ورود میکروبها و بیماریها به سالن و تجهیزات تولید و میکس دان با استفاده از مواد ضدعفونی کننده و سمپاش های مناسب از مراقبتهایی است که میتوانید قبل از ورود جوجهها انجام دهید.
۶. ارتباط با دامپزشک: پیش از ورود جوجهها، قفس ها یا کف سالن ها و تجهیزات را ضد عفونی کرده و مشاوره با یک دامپزشک متخصص برای اطمینان از سلامت جوجهها و ایجاد برنامه پیشگیری از بیماریها و انجام واکسیناسیون و مشکلات پزشکی توصیه میشود.