مهدانه البرز / 🐠 آموزش پرورش ماهی خاویاری

۳۲- مسائل بهداشتی در پرورش ماهی خاویاری

🐠 اگر اب ورودی استخر پرورش از منابعی مانند دریا، رودخانه و یا برکه تامین میشود حتما قبل ورود به استخر باید تصفیه شده و پس از ان وارد استخر شود. 

🐠 کنترل بهداشتی غذای مصرفی از سموم، قارچ ها و فساد غذای دستی امری مهم در پرورش ماهیان خاویاری بوده و میباشد، غذای ماهی باید در محیطی خنک، خشک و به دور از نور افتاب نگهداری شود. 

🐠 نصب حوضچه ضد عفونی کننده در ورودی مزرعه برای تردد کارکنان و استفاده کارکنان از لباس و چکمه مخصوص امری مهم در کنترل بهداشت مزرعه پرورش خاویار میباشد. 

🐠 طراحی کانال ها و استخر ها باید به گونه ای باشد تا اب به راحتی وارد و از استخرها خارج شود، همچنین سطح کانال باید دارای پوششی باشد تا در حین ورود به استخر با اب باران مخلوط نشود. شایان ذکر است خروجی اب هر استخر باید به کانال های فاضلاب مزرعه متصل شده و از ورود خروجی اب به استخر دوم جلوگیری شود. 

🐠 نصب توری و جلوگیری از ورود جانورانی مانند حلزون، مار، قورباغه، زالو، بچه ماهیان هرز و غیره در طول دوره پرورش که عامل بیماریهای مختلف هستند از دیگر مسائل مربوط به کنترل بهداشت مزرعه میباشد.  

🐠 در تعداد و مقدار غذادهی به ماهیان باید دقت کرد چرا که غذادهی بیش از حد باعث ماندن و فساد پذیری غذا در اب استخر شده و عوامل بیماری را در ماهیان خاویاری ایجاد میکند. 

🐠 ضد عفونی با فرمالدئید باید در پایان هر روز توسط کارکنان انجام شده و تمامی وسایل پرورش مانند برس ها و ساچوک و غیره از این طریق ضد عفونی شوند. 

🐠 ماهیان خاویاری نیز برای ایمنی نیاز به تجویز واکسن های یاداور دارند. روش های واکسیناسیون در ماهیان خاویاری شامل تزریق، حمام غوطه ور و خوراکی است. 

افزودن نظر

  • نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود.
برای ثبت نظر باید در سایت عضو شوید.

چرا مهدانه البرز؟!

ما در مهدانه البرز سعی کردیم بهترین باشیم و حالا در آستانه یک سالگی سایت...

4057 تعداد مشتریان
4126 تعداد سفارشات
368,213,573 تومان پاداش باشگاه مشتریان
301 تعداد محصولات
تمامی حقوق سایت برای مهدانه البرز محفوظ می باشد.