🐠 ماهیان خاویاری گوشتخوار هستند به همین دلیل در جیره غذایی ان ها باید از پروتئین کافی دریایی استفاده کرد، مکمل اسید های امینه مانند الانیل، ترئونین، ولین، لیزین، متیونین، ارژنین، ایزولوسین، لوسین، هیستیدین، تریپتوفان، سرین، گلیسین، اسپارتیک و گلوماتیک نیز نقش مهمی در تولید غذای دستی ماهیان خاویاری دارند، به جهت این که این گونه از ابزیان گوشتخوار هستند مقدار پروتیین از ۴۵ تا ۵٠ درصد بسته به سایز ماهی متغیر است و مقدار فیبر غذایی ان ها باید کمتر از ۳ درصد باشد و حداکثر چربی نیز حداکثر ۱۵ درصد میباشد. حدود خاکستر و رطوبت خوراک نیز در محدوده ۸ تا ۱۲ درصد مناسب مصرف ماهی است.