🐓 پرورش مرغ بومی روشی از پرورش است که در ان مرغ های کمتر اصلاح نژاد شده و مقاوم در برابر عوامل نامساعد روستایی پرورش می یابند
🐓 پرورش مرغ بومی شامل ۴ مرحله جوجه کشی، پرورش نیمچه، پرورش پولت و پرورش مرغ تخمگذار میباشد
🐓 در مدت زمان ۲۱ روز تخم های نطفه دار توسط دستگاه جوجه کشی و یا مرغ کرچ به جوجه یکروزه تبدیل میشوند، در مرحله بعدی جوجه ۳٠ گرمی با مصرف ۵٠٠ گرم دان به جوجه ۳٠٠ گرمی میرسد. در مرحله سوم و در مدت زمان ۱۴ هفته جوجه ۳٠٠ گرمی با مصرف حدود ۸ الی ۹ کیلو به پرنده ای بالغ و در حدود ۱۲٠٠ گرم میرسد. مرحله اخر مرحله تخمگذاری میباشد که از ۱۸ هفتگی تا ۱۶٠ هفتگی ادامه داشته و در نهایت مرغ ها به کشتارگاه رفته و به صورت صنعتی فراوری میشوند.