🐠 روش مربع پیرسون یک روش ساده میباشد. در این روش فقط میزان یک ماده مغذی مانند پروتئین یا انرژی متعادل میشود و تنها از دو جز غذا یا دو گروه غذایی استفاده میشود. در این روش ابتدا باید یک مربع رسم نمود و عدد مربوط به ماده مغذی مثلا پروتیین را در مرکز ان نوشت. در مرحله بعد درصد پروتئین ماده غذایی که درصد پروتیین بالاتری دارد را در زاویه سمت چپ و ماده ای که پروتئین کمتری دارد در زاویه پایین سمت چپ نوشته شود. در مرحله بعد مقدار پروتیین هر ماده را از عدد وسط مربع کسر کرده و مقدار مثبت ان را در زاویه مقابل مینویسیم، اعداد بدست امده از زاویه های سمت راست را با هم جمع کرده و عدد مجموع را تقسیم بر هریک از اعداد گوشه های سمت راست میکنیم تا نسبت مقدار هر ماده غذایی بدست بیاید