🐠 رشد سریع، تحمل بالای شرایط زیست محیطی، مقاوم در برابر استرس و بیماری، پذیرش غذای دستی از جمله ویژگی های این گونه از ماهی است
🐠 تیلاپیا یک ماهی همه چیزخوار بوده و از سطوح مختلف غذایی استفاده میکنند ولی در صورت استفاده از پلانکتون های استخر زمان طولانی تری برای رسیدن به وزن مطلوب نیاز است به همین خاطر پرورش دهندگان به جهت کاهش دوره پرورش از غذای دستی و مناسب استفاده میکنند.
🐠 تیلاپیا جز ماهیان گرمابی بوده و در دمای حدود ۱۶ تا ۳۲ تحمل خوبی داشته و از رشد مناسبی برخوردار است و در دمای زیر ۱٠ درجه دچار تلفات میشود
🐠 تیلاپیا جز ماهیان اب شیرین محسوب میشود ولی تحمل شوری را دارد و در اب های لب شور با شوری ۱٠ تا ۱۵ ppt به راحتی رشد میکند همچنین در میزان شوری بالای ۵ ppt توان تکثیر ندارد.
🐠 تیلاپیا را در استخرهای خاکی، استخرهای بتونی، مخازن فایبر گلاس و قفس به راحتی میتوان پرورش داد
🐠 معمولا بچه ماهی ۱٠ گرم به بالا وزن مناسبی برای شروع پرورش این گونه از ماهی میباشد و در مدت زمان ۶ الی ۸ ماه در صورت استفاده غذای دستی وزن ماهی به ۸٠٠ گرم و بالاتر خواهد رسید.
🐠 تیلاپیا به اکسیژن کمتر از ۵ ppm حساس بوده و سعی کنید در طول پرورش مقدار اکسیژن بالاتر از این مقدار باشد.
🐠 تیلاپیا PH یا اسیدیته ۵.۵ تا ۸.۵ را براحتی تحمل میکند، چنانچه اسیدیته اب در این محدوده نبود با خروج اب کهنه و اضافه کردن اب تازه تا تصفیه شده میتوانید اسیدیته اب را تنظیم نمایید